Élet-Stílus

Becsúszva szerelte az anyukája a meccs közben pályára rohanó kétéves kisfiút

Twitter / Major League Soccer
Twitter / Major League Soccer
Egy elképesztő sprint után, becsúszással szerelte a pályára beszökő kisfiát egy anya az amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer – MLS) egyik szombat esti meccsén. Erről az esetről videót is mutathatunk.

Régóta szabály, hogy a kamerák nem mutatják, ha valaki berohan a pályára egy focimeccs közben, hogy már előre elvegyék a kedvét a hasonló akcióktól mindazoknak, akik tizenöt másodperc kétes hírnévre vágynak. Az Egyesült Államokban most mégis kivételt tettek egy pályára rohanóval, pontosabban kettővel: egy kétéves kisfiúval és az anyukájával.

Az ohiói Morgan Tucker elérkezettnek látta az időt, hogy kétéves kisfiát, Zaydeket elvigye élete első nagy focimeccsére. Az MLS szombat esti rangadóját választotta, melyen az FC Cincinnati az Orlando City FC-t fogadta. Az anya munkaadója tiszteletjegyeket osztott szét a kollégák között, Tucker és a kisfia így az első sorok egyikből nézhette a meccset – írja a Good Morning America.

A mérkőzés a hetvenedik perc körül járt, amikor Zaydek úgy döntött, beszáll a játékba, ezért berohant a pályára. Tucker azt mondja, csak néhány másodpercre vette le a szemét a kisfiáról, és amikor felnézett, pánikrohamot kapott, nagyon félt, Zaydeket eltalálja egy erősen meglőtt labda.

Az anya becsúszó szereléssel kapta el a kisfiát, az incidensben szerencsére senki sem sérült meg. Leszámítva egy véraláfutást, amit Tucker szerzett a becsúszás során. A meccs 1 – 1-es döntetlennel zárult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik