Élet-Stílus

Gombnyomásra jön a rántott csirke a KFC hoteljében

A különleges élményért egészen Londonig kell menni.

A KFC-nek van egy furcsa, de csodálatos újdonsága, ami meglepő módon nem szerepel az étlapon. A gyorsétteremlánc bejelentette, hogy egy KFC-témájú pop-up hotelt nyit Londonban, ahol minden szobában van egy gomb, amit ha megnyom a vendég, már érkezik is a friss, ropogós rántott csirke.

Az étteremlánc Twitteren büszkélkedett az újításával, amiről az Indy 100 szerint a következőket érdemes tudni: az új kampány részeként bevezetett exkluzív üdülési lehetőség azzal kezdődik, hogy felveszik a vendéget egy Cadillackel, majd elviszik a hotelbe, ahol a szobák tele vannak gyógynövényes szépségápolási termékekkel, de minden szobához tartozik moziterem, és még egy tematikus játéktermi játékgép is.

És ami még fontosabb, van egy gomb, amivel csirkét lehet rendelni (a foglalásban benne van 100 fontnyi, azaz majdnem 42 ezer forintnyi Kentucky csirkerész is).

A pop-up hotel a 11-es ajtó mögött lesz a „Harland-ház” névre keresztelt szállodában, és 11 éjszakán át (augusztus 18. és 29. között) lesz nyitva. Egy szoba ára pedig éjszakánként 111 font, azaz nagyjából 46 ezer forint lesz. Azért van ilyen hangsúlyosan jelen a 11-es szám az egész kampányban, mert a KFC alapítójának, Sanders ezredesnek ez volt a kedvenc száma a honlap leírása szerint.

A bevétel száz százalékát a KFC alapítványa kapja, amely olyan alulról szerveződő kezdeményezéseket támogat országszerte, amelyek képessé teszik a fiatalokat arra, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket és pozitív jövőt építsenek.

Aki a hírtől annyira fellelkesült, hogy rögtön Londonba utazna, az itt tud szobát foglalni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik