Élet-Stílus

Hatásosabban aligha lehet felmondani, mint ahogy ezt egy Tesco-alkalmazott tette

Szó szerint vette, hogy formálisan is be kell adnia a kilépési szándékát.

Sokan vágyakoznak arra, hogy drámai módon tudják otthagyni kevéssé kedvelt munkahelyüket, de erre elég kevés lehetőség adódik, a bürokratikus teendők szinte ellehetetlenítik. Egy brit Tesco-alkalmazottnak azonban sikerült, ráadásul még elég humorosan is.

Miután elmondtam a munkahelyemen, hogy kilépek, azt mondták formálisan is be kell jelentenem

– írta az ezt bizonyító videóval a Redditen a férfi, aki a kérésnek próbált minél inkább megfelelni.

Kiöltözött, még sétabotot is szerzett, és egy sámlin álló „asszisztensével” felolvastatta a kilépési levelét.

After telling my work that i am leaving, they said i must make a formal resignation letter. So in response I went all out. from funny

Akit érint, a bánat és a sajnálat helyéről írom ezt a levelet. Ez a hat hosszú fáradságos év eléggé lefárasztott. Míg foglalkoztattam és dolgoztattam a beosztottjaimat, a térdem elgyengült, a könyökömből kiszáradt a kenőanyag. Nem minden embernek kell nagy csomagokat fogadnia a hátsó bejáratán. Mindazonáltal nekem ez volt a kötelességem. Végtelen folyosókon bolyongtam, keresve a hiányos részeket, de a vállamon hordoztam a munkások terheit.

Chris, te apám helyett apám voltál. John, te felismerted a bennem rejlő potenciált, jobb főnököt kívánni sem kívánhattam volna. Végül, köszönöm Steve-nek ezért a jól működő birodalomért. Jócskán feljebb emelted a lécet az elődödnél. Hogy emlékezni kell a nevére egy furcsa túlzás. Levelemet a bajtársaimnak szóló köszönettel zárom, ezennel benyújtom a hivatalos lemondásom

– hallható a videóban, amit egyből felkaptak a Redditen, egy nap alatt több mint 2000 komment és 118 ezer upvotes érkezett hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik