Élet-Stílus

A brit anya azt hitte, a plasztika miatt van csomó a mellében

A 29 éves nő három gyerekről gondoskodik.

Amy Carroll tavaly októberben megcsináltatta a melleit. A 29 éves brit nő aztán januárban egy csomót tapintott ki az egyik emlőben – biztos volt benne, hogy a műtét nyomán alakulhatott ki a duzzanat, ezért visszament a plasztikai sebészhez.

A szakember azonban úgy vélte, a dolognak nincs köze a mellplasztikához, és azt javasolta Amynek, keressen fel egy szakorvost. A Derbyben élő háromgyerekes anya így is tett, és hamarosan lesújtó diagnózist közöltek vele:

rosszindulatú daganata van, ami már a nyirokcsomókra is átterjedt.

Carroll állítja: ha nincs a plasztikázás, nem vette volna észre a bajt. A Sun brit bulvárlap szerint időközben megkezdték nála a kemoterápiás kezelést, és a harmincadik évében járó nő rettenetesen aggódik a jövő miatt: azt mondja, fogalma sincs, hogy mi lesz a gyerekekkel, ha valami történik vele. Ráadásul az általa vezetett szolárium is bezárhat, ha netán túl beteg lesz ahhoz, hogy működtesse.

Az anya egy erős pillanatról is beszámolt: amikor a kemó mellékhatásaként elkezdett hullani a haja, három fia, a hároméves Jesse, a hét esztendős Ronnie és a tizenhárom éves Jack együtt vágták kopaszra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik