Élet-Stílus

Felrobbant a hűtőjében egy üdítős doboz, erre úgy megijedt, hogy szétlőtte a hűtőjét

Kissé túlreagálta.

Letartóztattak egy férfit az amerikai Washington államban található Yakima városában, miután rálőtt a hűtőszekrényére, miután abban szétdurrant egy üdítős doboz. A meg nem nevezett férfi ugyanis a durranásra azt hitte, hogy lőnek rá – írta a KIMA televízió.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, a férfi a ház mellett találták meg, egy sikátorban, ahogy a rendőrség jellemzése szerint „zavartan üvöltözött”, a közelében pedig egy lőfegyver hevert a földön.

A rendőröknek szemtanúk elmondták, hogy a férfi dobozos üdítőitalokat pakolt a hűtőjébe, amikor egy egyik szétdurrant, és ő erre azonnal előkapta az övébe dugott pisztolyát, és beleeresztett egy golyót a hűtő aljába.

A letartóztatott férfi később a rendőröknek azt állította, hogy a pincehelységben élő emberek meg akarták ölni, és rálőttek, és ő csak önvédelemből kezdett el tüzelni. Nyomozók elmondása szerint azonban senki sem él a ház pincehelységében, ugyanis a háznak nincs is pincéje.

A férfi kihallgatása közben kiderült az is, hogy a fegyvert két héttel korábban az utcán találta. A férfi ellen végül illegális fegyverbirtoklás, valamint lőfegyver törvénytelen használata miatt indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik