Élet-Stílus

Élő angolnával próbálta megoldani székrekedését, a hasüregébe rágta magát

A húsz centiméter hosszú állat még élt, amikor az orvosok kioperálták a kínai férfiból.

Nem sokon múlt, hogy meghalt egy férfi, miután régi kínai népi gyógymódot alkalmazva próbált megszüntetni székrekedését, és egy húsz centiméter hosszú angolnát helyezett a végbelébe – jelentette a kínai állami sajtó. A kínai kommunista párt irányítása alatt álló, angol nyelvű Global Times beszámolója szerint az angolna ahelyett, hogy megoldotta volna a székrekedését, csak még súlyosabb problémát okozott.

A lap cikke szerint az angolna bejutott a vastagbelébe, majd átrágta magát azon, és bejutott a férfi hasüregébe.

A férfi azonban eleinte nem ment orvoshoz. A beszámoló szerint egy teljes napon át tűrte az óriási fájdalmat, mert túlságosan szégyellte, hogy mi történt vele, és nem mert segítséget kérni. A szégyenérzetet azonban végül legyőzte a fájdalom, és segítséget kért.

Az angolnát végül kioperálták a férfi testéből. A Times beszámolója szerint az állat még élt, amikor kiszedték. A műtétet végrehajtó orvos elmondása szerint a férfi könnyen bele is halhatott volna az esetbe, mert a vastagbélben lévő baktériumok hemolízist okozhattak volna, ha bejutnak a hasüregbe.

Kapcsolódó
Félméteres angolnát dugott a belébe, hogy meggyógyítsa székrekedését
A kórház helyett a hagyományos kínai orvoslás egyik furcsa megoldását választotta a probléma megoldására. Rossz döntésnek bizonyult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik