Élet-Stílus

Azzal ért véget az esküvő, hogy a féltékeny férj meg akarta ölni a nejét, és barátját

Az amerikai férfi meg volt győződve arról, hogy megcsalják.

Gyors véget ért egy házasság az amerikai Louisiana államban, miután az ifjú férjet pár órával a boldogító igen kimondása után egyebek mellett gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták, miután meg akarta ölni nejét, és felesége egyik barátját, mert azt hitte, hogy megcsalják – jelentette a helyi sajtó.

A beszámoló szerint a harmincéves Devin Jose Jones nem sokkal az esküvő után egy autóban ült nejével  – mindketten még az esküvői ruhájukban – valamint a nő egyik barátjával, de meg kellett állniuk egy baleset miatt kialakult dugóban. Jones ekkor a rendőrség közlése szerint vitába keveredett mindkettőjükkel, azt gyanítva, hogy megcsalják ők.

A veszekedés odáig fajult, hogy az ifjú férj előkapott egy pisztolyt, amire a meg nem nevezett férfi menekülni kezdett, Jones pedig utána, és a dugóban álló autók között rohangálva többször is rálőtt. Az egyik golyó a férfi lábát találta el, míg egy másik egy autóba hátsó ablakába csapódott, és eltalálta egy utas kézfejét. Mindkettőjüket mentőhelikopterrel szállították kórházba, és a beszámolók szerint stabil állapotban vannak.

Felesége közben megállított egy mentőautót, közölve, hogy a férje meg akarja ölni őt, majd az életét féltve elbarikádozta magát a mentőautóban. Jones megpróbált erőszakkal bejutni, de nem járt sikerrel, és a lövöldözésre kihívott rendőrök végül elfogták, és letartóztatták.

A férfi ellen a gyilkossági kísérlet mellett lőfegyver illegális használata, súlyos testi sértés és károkozás vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik