Élet-Stílus

Videón, ahogy egy nyugdíjas nő elkap egy emeletről kizuhanó kisfiút

A novokuznyecki szülők nem vették észre, hogy másfél éves gyerekük az ablakban van.

Július 27-én jelent meg az orosz közösségi oldalakon az a videó, amelyen egy novokuznyecki nyugdíjas megmenti egy kisgyerek életét.

Szvetlána Szanarova észrevette, hogy egy kisfiú lába kilóg az ablakon – a 64 éves nő azonnal odarohant, kinyújtotta a karjait, és sikerült elkapnia a másfél éves gyereket.

Szanarova az Izvesztyijának elmesélte: minden nagyon hirtelen történt; az jutott eszébe, amikor észlelte a bajt, hogy „futni kell”, máskülönben a gyerek itt, a szeme láttára hal meg a betonon.

Láttam a tévében, ahogy gyerekek zuhantak, férfiak elkapták őket

– mondta a nyugdíjas, és ő is azonnal cselekedett.

A kisfiú apróbb sérülésekkel megúszta a zuhanást.

Amikor Szanarova elkapta a gyereket, ordított – erre a zajra nézett ki a gyerek apja, és lejött a kisfiúért. A szülők – akik három gyereket nevelnek, és az anya épp a negyedikkel várandós – épp mással voltak elfoglalva, ezért nem vették észre, hogy baj van.

Egyes hírek szerint a kisfiú szülei hálából 1000 rubelt (négyezer forint) adtak Szanarovának, aki nem akarta elfogadni a pénzt, de a gyerek apja a nyugdíjas szatyrába tette azt. Később a rendőrség is köszönetet nyilvánított a 64 éves nőnek az életmentésért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik