Élet-Stílus

Az élő utcai bejelentkezése előtt zaklattak egy tévériportert, mikor a kamera már forgott

„Itt végeztünk, további szép napot kívánok” – zárta rövidre a kellemetlen szituációt a riporternő, de még erre is azt a választ kapta, hogy „kibaszottul szexi vagy”.

A Spectrum News Rochesterben forgató tévériportere Brianna Hamblin olyan durva, szexuális töltetű megjegyzéseket kapott pár járókelőtől közvetlenül az élő helyszíni tudósításának az elindulása előtt, hogy úgy érezte, az erről készült felvételeket meg kell osztania Twitteren – közölte a New York Post.

Ugyanis ezzel akarja felhívni a figyelmet arra, hogy milyen viselkedéssel kell szembenézni napi szinten a tudósítói munkája közben.

FIGYELMEZTETÉS: DURVA NYELVEZET
Az, hogy nőként, különösen női riporterként a terepen ráhajtanak az emberre és zaklatják, olyan gyakran fordul elő, hogy az ember megtanulja, hogyan kell beletörődni vagy figyelmen kívül hagyni. Ezúttal csak másodpercekkel a bejelentkezésem előtt történt ilyen, és fel is vettük. Rengeteg baj van ezzel

– áll az azóta ötmillió megtekintésnél járó videó leírásában.

A felvételen – amin Hamblin láthatóan kényelmetlenül érzi magát – az látszik, ahogy elsétál mellette két férfi, akik közül az első azt mondja neki: „Azért nagyon jól nézel ki” – majd tovább is megy.

„Köszönöm” – reagálja Hamblin udvariasan. A második – felvételen nem látszódó – bámészkodó azonban más szintre emeli a dolgot: „Pokolian gyönyörű vagy, az istenit” – mondja, miközben Hamblin láthatóan egyre kényelmetlenebbül érzi magát.

A férfi ezután megkérdezi tőle, hogy miért van a kamerában, mire ő udvariasan és profin válaszol:

Nézze meg a Spectrum News-t, megtudhatja. Keressen egy tévét

– és még arról is kedvesen felvilágosítja a férfit, hogy hányas csatornán fogható a televízió, aminek éppen tudósít.

A férfi azonban kitart az egyre szexuálisabb megjegyzései mellett, és így folytatja: „Látod, ezért nem hagyhatsz egyedül egy fekete nővel, vagy egy mulatt csajjal. Mert ki nem állhatom ezeket a kibaszott fehér csajokat.”

„Rendben. Itt végeztünk” – zárja rövidre Hamblin, amire válaszul megkapja, hogy milyen „kibaszottul szexi”. A kéretlen nyomulást  a riporter végül egy „Ó, Istenemmel” kommentálja.

A Deadline pedig arról ír, hogy azóta több konkurenciánál dolgozó kolléganője is kiállt mellette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik