Élet-Stílus

Pókemberjelmezes férfi támadt az áruházi dolgozókra: hatan megsérültek

News for all / Twitter
News for all / Twitter
Elképesztő videó terjed a Twitteren. A felvétel az Asda áruházlánc egyik londoni üzletében készült, és az látható rajta, ahogy egy pókemberjelmezt viselő férfi rátámad a bolt dolgozóira.

Egy nap alatt több mint 4 milliószor nézték meg a Twitteren azt a videót, melyen az látható, hogy egy pókemberjelmezes férfi rátámad egy élelmiszerbolt dolgozóira.

A felvétel július 23-án, az Asda egyik üzletében készült a londoni Clapham Junction vasútállomásnál – írja az Independent című brit lap.

A felvételen az látszik, ahogy a jelmezes férfi belép az utcáról az üzletbe, azonnal rátámad egy eladónőre, a feje irányába rúg, majd ököllel megüti.

A rendőrség azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban nem sokkal éjfél előtt kaptak riasztást. A helyszínen öt, 17 és 37 éves kor közötti embert vettek őrizetbe, közöttük egy 17 és 18 éves lányt. Előzetes letartóztatásba csak egy ember, egy 31 éves férfi került.

Az incidensben hatan sérültek meg, közölük öt embert a helyszínen láttak el, de egy húszas éveiben járó nőt kórházba szállítottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik