Élet-Stílus

Felfüggesztették a német riportert, aki direkt sározta be magát az áradások helyszínén

Eddie Graf / Twitter
Eddie Graf / Twitter
Felfüggesztette a német RTL Susanna Ohlen munkaviszonyát, miután egy titokban készített videóból kiderült, hogy a riporter szándékosan kent magára sarat, mielőtt kamera elé állt volna, hogy drámaibb hatást érjen el az áradásokról szóló tudósításában.

Az áradások sújtotta észak-rajna-vesztfáliai Bad Munstereifelből jelentkezett be Susanna Ohlen a német RTL 39 éves riporternője. A romeltakarításról tudósító Ohlen gumicsizmát és munkáskesztyűt viselt, az arcán pedig sárfoltok látszottak, mintha ő maga is részvett volna a munkálatokban.

Csakhogy a Twitterre felkerült egy titokban készített videó, amin jól látszik, hogy Ohlen szándékosan koszolta össze magát – írja a német sajtóra hivatkozva a LadBible című brit bulvárportál.

Miután a Twitterre feltöltött videó elterjedt, az RTL törölte weboldaláról Ohlen riportját, az újságírónőt pedig felfüggesztette. Ohlen egy Instagram-posztban elismerte, hogy hibázott, de hozzátette, a lelkiismerete tiszta, hiszen a riportot megelőző napokban tényleg segédkezett az áradás utáni munkálatokban.

Kapcsolódó
Ez volt az elmúlt 50 év legsúlyosabb természeti katasztrófája Európában
14 milliárd eurónyi kárt okozott a 2002-es német áradás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik