Élet-Stílus

Moziba ment a pár a házassági évfordulón – ők tűntek fel a vásznon

A nő korábban sosem láthatta esküvői videójukat, úgy tudták, megsemmisült.

Már több mint 3 milliós nézettségnél jár az a megható videó, amit egy oregoni férfi töltött fel július 20-án a TikTokra.

A felvételen azt láthatjuk, hogy hogyan ünnepelte Drew Gottfried és felesége, Kayla a 14. házassági évfordulójukat. Elmentek moziba. Persze ez így még nem lenne túl izgalmas a világ összes többi embere számára, de volt a történetben néhány meglepetés.

A feleség sosem láthatta az esküvői videójukat, mivel 14 évvel ezelőtt, a ceremónia után azt a rossz hírt kapták, hogy a felvételt véletlenül letörölték.

Férje azonban – amint az a TikTokos képsorok felirataiból kiderül – néhány hónapja megtudta, hogy egy barátjuk talált pár régi kazettát a helyi templomban, és köztük volt Gottfriedék megsemmisültnek hitt esküvői videója is.

Drew ekkor kitalálta, hogy a házassági évfordulójukon kibérel egy mozitermet, és meglepetés gyanánt elviszi Kaylát filmet nézni.

A feleség úgy tudta, hogy egyik kedvenc filmjét fogják megnézni, ehelyett egyszer csak megjelent a képernyőn a sosem látott esküvői felvétel. Lássuk, milyen hatást váltott ki a meglepetés:

@earthsassassin

A surprise 14 Years in the making! ##weddinganniversary ##love ##happiness

♬ original sound - Drew Gottfried

Ajánlott videó

Olvasói sztorik