Élet-Stílus

Félrelépés vetett véget a fiatal házasok első táncának: kiment a menyasszony térde

A sógornője pedig TikTokon osztotta meg a történetet (a baleset pillanataival együtt), hogy ne csak a családnak legyen emlékezetes ez a baleset ellenére boldogan végződő nap, ugyanis a menyasszony a kórházból visszament a lagzira.

Legtöbben úgy képzelik el az esküvőjüket mint egy napot, ami örökké emlékezetes lesz számukra. Bár ez az állítás már-már közhelyszámba megy, történetünk főszereplőinek (és a családjaiknak) szinte biztos, hogy egy életre megmarad az esküvőjük emléke.

Julie Benn és Paul Richter a világjárvány miatt egyszer már elhalasztotta a ceremóniát. Végül július 3-án kötötték össze az életüket Philadelphiában. A lagzin az ifjú házasok készen álltak arra, hogy a táncparkettre lépjenek, és előadják az első táncot, azonban a menyasszony egy döntésnél annyira odaverte a lábát, hogy kiment a bokája.

Ezért a buli még azelőtt véget leállt, hogy igazán beindult volna.

Paul húga, Liz még felvételeket is készített a pár lassúzással induló, és balesetbe torkolló táncáról, amiket a TikTokon osztott meg a nyilvánossággal – írja az Indy100.

@liz_richter

She will be ok in 4-6 weeks 👀 ##fyp ##buffering ##weddingtiktok ##GossipGirlHere ##weddingday ##weddingvibes ##loveyou ##weddingdress ##ohno ##trending

♬ Oh No - Kreepa

Paul a People-nek így emlékezett vissza a pillanatra:

Kiment [a térde], Julie pedig rögtön rám nézett, és azt mondta: «Kificamodott a térdem». Csak úgy tudta.

Így aztán a fiatal férj gyorsan kapcsolt, és rögtön hozott egy széket a feleségének.

A lapnak szintén nyilatkozó Julie úgy emlékszik, hogy iszonyatosan fájt neki a ficam, és gyakorlatilag nem látott a fájdalomtól, de a férjéék stabilan tartották a térdét. Mentőket is kellett hozzá hívni, akik kórházba szállították.

A menyasszony a maximális adag fájdalomcsillapítót kapott, miközben az orvosok helyrerakták a térdét.

Hihetetlen, de a pár elhatározta, hogy nem hagyja, hogy az eset tönkretegye az estéjüket, és visszatértek a lagzijukra, ahol hatalmas éljenzés fogadta őket.

A nő térde továbbra is duzzadt, ezért naponta háromszor kell fizikoterápián részt vennie. De a házaspár el sem hitte, hogy mennyi támogatást kaptak a szerencsétlen eset után.

Mindenki annyira szeretett minket

– mondta Julie, míg Paul „elképesztőnek” nevezte a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik