Élet-Stílus

Pornóforgatás közben rabolta ki a meztelen színész az operatőrt

WECT News
WECT News
„Hét éve csinálom ezt, és nem hallottam még ennyire különleges ügyről” – fogalmazta meg a véleményét, némi gondolkodás után Rochester Anderson, a mississippi Meridian rendőrségének nyomozója.

Anderson egy bizarr fegyveres rablásról beszélt, ami július 11-én, vasárnap délután zajlott le, Meridianben, egy alternatív iskola elhagyatott épületében – írja egy helyi hírportál.

Három felnőtt pornófilmet forgatott az egykori iskolában. Ketten a produkció szereplői voltak, a harmadik ember az operatőr. A forgatás végén vita támadt, mire az egyik, még mindig anyaszült meztelen szereplő fegyvert fogott az operatőrre, és azt követelte tőle, hogy azonnal küldjön át a számlájára 200 dollárt (kb. 61 ezer forintot) egy pénzkezelő applikácón keresztül.

Az operatőr menekülőre fogta, mire a szereplő, még mindig meztelenül, fegyverrel a kezében, egészen az iskola előtti parkolóig üldözte. A támadó többször is rálőtt a menekülő operatőrre, de szerencsére senki sem sérült meg, csak a menekülő autóját lyuggatta ki néhányszor.

A rendőrség tudja, kik voltak a fura ügy szereplői, de egylőre még bizonyítékokat gyűjtenek, mielőtt bárkit letartóztatnának – tette hozzá Anderson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik