Élet-Stílus

Videón, ahogy hatalmas repülés után az aszfaltba csapódik egy autó Kaliforniában

YouTube / THE LIFE OF MIKE & FAM
YouTube / THE LIFE OF MIKE & FAM
Hátborzongató autóbalesetet vett videóra egy család autójának fedélzeti kamerája. Egy autó, akkorát repülve, mintha katapultból lőtték volna ki, éppen előttük csapódott az aszfaltba.

Csodával határos módon senki sem halt meg abban a horrorbalesetben, melyet egy család vett videóra a hétvégén a kaliforniai Yuba City közelében – írja egy helyi hírportál.

A felvételen jól érzékelhető a sokk: a család valamennyi tagja üvölteni, és sikítani kezd, amint meglátják az út melletti töltésen átrepülő kocsit.

Brian Conejo, egy a baleset helyszínének közelében működő cég alkalmazottja, a munkahelye biztonsági kamerájának képén látta a balesetet. Azt mondja, az autó legalább 130 – 180 kilométer/órás sebességgel haladt egy 40-es zónában, mielőtt a sofőr elveszítette az uralmát jármű fölött.

Az autópályarendőrség hozzátette: a balesetező autó vezetője nem sokkal korábban balesetet okozott, lassítás nélkül elhajtott, egy ideig hátramenetben haladt az autópályán, majd egy felhatjón hagyta el azt.

A rendőrség annyit árult el még az ügyről, hogy az autót egy nő vezette, aki nem állt alkohol, vagy kábítószer hatása alatt. A nő nemcsak túlélte a balesetet, de kisebb sérülésekkel, még aznap, a saját lábán hagyta el a kórházat.

A balesetről készült videót IDE kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik