Élet-Stílus

A Disney-sztár elment a Fehér Házba, másnap már mindenhonnan felvásárolták a luxuscipőjét

Chip Somodevilla / Getty Images
Chip Somodevilla / Getty Images
Úgynevezett fogyasztói társadalom.

A tizenéves korosztálynak gyaníthatóan ismertebben cseng Olivia Rodrigo neve, aki főként Disney-sorozatokban szerepelt az elmúlt években, például High School Musical-folytatásokban, de egyébként énekel is, kislemeze jelent meg pár hónapja, most már a fiatal popsztár kategóriába sorolható, gyakorlatilag falják zenéit a YouTube-on és streaming-platformokon.

A napokban a Fehér Házba utazott, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy a koronavírus-elleni vakcinák mennyire fontosak a járvány elleni harcban. Erről a CNN-től kezdve az NBC-n át a legtöbb hírcsatorna beszámolt.

Hogy a fiatalok mennyire vették komolyan Rodrigo tanácsait, intelmeit, arról mérhető adat egyelőre nincs, arról viszont van, hogy Chanel-ruhája mellé választott luxuscipőjét, egy fehér Giuseppe Zanetti darabot percek alatt elkapkodtak a webshopokból.

A lábbeli alapvetően sem olcsó, 995 dollár, azaz 300 ezer forint. A fehérből mindet elvitték másnapra, főként fekete darabok maradtak belőle, utóbbit már féláron dobálják az amerikaiak után.

Chip Somodevilla / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik