Élet-Stílus

Videón, ahogy egy dugóban unatkozó férfi inkább beleveti magát egy aligátorokkal teli folyóba

A louisianai Jimmy Ivan Jennings szerencsésen túlélte a 30 méteres ugrást és az aligátorokat is, de a kaszkadőrmutatvány miatt később letartóztatták.

Egy louisianai férfi, aki azt állítja, hogy unatkozott az Atchafalaya-medence fölötti hídon, miközben a forgalomban ült, ezért ugrott bele az aligátorokkal teli folyóba, és végül több óráig tartott, mire megmentették – írja a Daily Mail.

A 26 éves Jimmy Ivan Jennings teljesen fel volt öltözve, amikor a folyóba ugrott az autópályához tartozó felüljáróról. Az ugrás az alábbi Facebook-videóban tekinthető meg.

Állítása szerint nagyon nehéz volt kijutnia a vízből, és mostanra rájött, milyen szerencsés, hogy életben van.

Elkezdtem alámerülni, és néhányszor majdnem megfulladtam. Tényleg azt hittem, hogy itt az időm vége. Bocsánatot kértem Istentől. Mindenkinek megbocsátottam az életemben. Hektikus volt

– nyilatkozta a New York Daily Newsnak.

Jennings azt is elmondta, hogy több mint két órán át állt a dugóban egy baleset miatt, amiben több autó is összeütközött. A hídon pedig megszületett a nem túl bonyolult terve: leugrik, majd gyorsan visszaúszik a partra, és azonnal visszaugrik a barátja autójába.

„Unatkoztunk a kocsiban. Lenéztem a vízre, és nem tűnt túl messzinek. Amint az ujjbegyeim leértek arról a híd oldaláról, azt gondoltam: «Ó, istenem, ez volt a leghülyébb ötlet»” – részletezte a folyóba ugró férfi.

A videón az látszik, ahogy a férfi futásból átugrik a korláton, és hatalmas csobbanással a vízbe zuhan.

A mentés azonban nem jött gyorsan, és Jennings kénytelen az aligátoroktól hemzsegő vízben maradni közel három órán át.

Egyszerűen el voltam szállva az élettől. Minden a terveim szerint alakult, és láttam már embereket, akik ezt csinálták, de csak az ugrásom után jutott eszembe, hogy ez filmekben volt

– írta Facebookon a meggondolatlanságáról.

Amint belecsapódtam a vízbe, a szám felrepedt, és megsérült a bal karom. Megpróbáltam kiúszni a partra, de túl erős volt az áramlás. Másfél óra múlva már nagyon belefáradtam az úszásba. A bal karom megsérült. A hátamra fordultam, a jobb kezemmel és a lábammal toltam, valahányszor alámerültem. Egész idő alatt imádkoztam.

Végül sikerült az árral szemben úsznia, és visszakúszni egy kis sziget partjára. Amikor pedig a kis szigetről továbbmenve újra a szárazföldre ért, akkor a hatóságok megtalálták és bilincsbe verték.

„Bűncselekménnyel és néhány más dologgal is megvádoltak. Őrültség volt, amit tettem. De miután rájöttem, hogy rossz ötlet volt, túlélési üzemmódba kapcsoltam” – mondta Jennings.

A lafayette-i férfi megfogadta, hogy a jövőben soha nem tesz hasonlót.

Nem is akarok többé úszni

– mondta az önjelölt kaszkadőr.

Khory Vaughan, Jennings barátja, aki vele volt a mutatvány idején és a videót is rögzítette, egy helyi tévének azt mondta: „Ismerjük a vizet és a környéket, de nem hiszem, hogy felkészült arra, ami ezzel járt”.

A St. Martin megyei seriffhivatal szerint Jenningset rongálásért és magánlaksértésért idézték be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik