Élet-Stílus

Tévedésből kezdték el felújítani kertjét, de nem szól, csak majd ha befejezik

Chloe Fountainn / TikTok
Chloe Fountainn / TikTok
Munkások jelentek meg egy reggel egy Chloe Fountain nevű nő hátsó kertjében, és azonnal nekiláttak az átépítésnek. A probléma csak az, hogy a nő soha nem rendelt ilyen szolgáltatást.

Rossz címen vannak, de biztos, hogy én erről nem szólok nekik

– mondja egyik TikTokra feltöltött videójában egy Chloe Fountain nevű nő, miközben a háza hátsó udvarán dolgozó brigádot mutatja. Később pedig hozzáteszi: hülye lenne megakadályozni, hogy ingyen felújítsák a kertjét – írja a Sun című brit bulvárlap.

A videóiban Fountain azt állítja, hogy az egyik reggel egy teherautó jelent meg a házánál és egy nagy kupac kavicsot borított le. Nem sokkal később munkások megérkeztek a munkások is, és nekiláttak a kert átépítésének. Fountain úgy döntött, nem szól nekik, hogy ő nem rendelt meg semmiféle átalakítást, majd csak akkor, ha befejezték a munkát.

Fountain azt mondja, fogalma sincs, hogy mit csinálnak a kertjével, de kíváncsian várja a végeredményt. Bármi is lesz, amíg ingyen van, addig ő nem veszíthet. A kertben közben felépült egy kis téglafal, és megjelent egy jacuzzi is.

A hozzászólások között sokan írták meg a nőnek, hogy nem fogja megúszni ingyen az átalakítást, de Fountain biztos benne, hogy nem lehet majd behajtani rajta valaminek az árát, amit nem rendelt meg, amiről a cégnek nincs szerződése. Mások viszont úgy gondolják, a történetből egyetlen szó sem igaz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik