Élet-Stílus

Csattanást hallott az anya, a bébimonitoron látta, hogy nagy a baj

Hatalmas fa dőlt a louisianai házra.

Egy louisianai család valószínűleg soha nem felejti el a legutóbbi péntek estéjüket.

Courtney Buchholtz július 2-án este a szokott módon lefürdette majd lefektette öt hónapos babáját, Cannont, majd háromnegyed 8 körül leültek kicsit a kanapéra férjével, Kale-lel.

A prairieville-i ház környékén hatalmas vihar tombolt, de a szülők különösebben nem foglalkoztak vele, mindössze annyit állapítottak meg, hogy kicsit talán zajosabb a szokásosnál.

Két perccel később azonban óriási csattanást hallottak.

Courtney először azt hitte, villám csapott a házba, de amikor ránézett a telefonján a bébiőr-alkalmazásra, a szívéhez kapott: a kamerán látta, hogy törmelékek hullanak a kisbabára. Azonnal rohantak a gyerekszobába, ahol szembesültek a történtekkel:

hatalmas tölgyfa dőlt a házra, romba döntve a szobát.

Örültek, hogy sírás hallatszott, mert így legalább biztosak lehettek abban: a kicsi életben van. Minden tele volt törmelékkel. Hamarosan kiderült, hogy szerencsére csak egy kis vakolat és szigetelőanyag hullott a csecsemőre.

Amikor megnézték a ház többi részét, szomorúan látták, hogy a szomszéd telekről átdőlt fa komoly pusztítást végzett: összesen négy szoba rongálódott meg. Buchholtzék háza pillanatnyilag lakhatásra alkalmatlan.

A Fox cikke szerint a családnak másodjára kell majd újraépítenie házat: 2016-ban a louisianai árvíz után is romokban hevert az épület, hónapokig tartott, mire rendbe hozták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik