Élet-Stílus

Sok a kérdőjel az orosz pornósztár öngyilkossága körül

Krisztina Liszina kivetette magát egy toronyház ablakából.

23 éves korában öngyilkos lett Krisztina Liszina orosz felnőttfilmes.

Még június legvégén megjelent az orosz lapokban, hogy Szentpéterváron ismeretlen nő holttestét találták meg egy toronyház tövében. Az áldozat kezében egy pénzérme volt, amelyre a

Mindig a szívemben leszel

felirat volt gravírozva. Később a hatóságok azonosították a holttestet, kiderült, hogy Krisztina Liszina felnőttfilmes az áldozat, aki Kris the foxx néven volt ismert a pornóiparban.

A nő öngyilkos lett, egy 21. emeleti ablakból vetette ki magát.

Liszina halálhírét párja jelentette be az Instagramon, jelezve, hogy anyagi segítséget – 70-80 ezer rubelt – kér a követőktől a temetésre.

A felnőttfilmes testvére, Maria a Fontanka.ru lapnak elmesélte, hogy – bár a családban senki nem bírálta Krisztinát a foglalkozása miatt, a nő mégis szeretett volna váltani: lakást vásárolt Pétervár központjában, pszichológiát akart tanulni és saját szépségszalont nyitni. Maria mesélt Liszina párjáról, Rusztamról is, akivel fél éve ismerkedett meg a lány, és aki totális ellenőrzés alatt tartotta őt.

Rusztam pedig arról számolt be a Fontankának, hogy Krisztinának lelki problémái voltak, depresszióban szenvedett, mindez talán nehéz gyerekkorára is visszavezethető – a lány korán árva lett, a nevelőanyja pedig hol kivette a gyermekotthonból, hol visszavitte őt oda. Rusztam állítólag többször is javasolta neki, hogy forduljon pszichológushoz.

A férfi szerint Liszina viszonya nem volt felhőtlen a nevelőanyjával, és amikor Rusztam próbálta a halálhírt közölni az asszonnyal, fel sem vette a telefont.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kris_the_foxx által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik