Élet-Stílus

Alig több mint egy perc alatt fóliázta be feleségét egy amerikai férfi

David Rush / YouTube
David Rush / YouTube
Már több mint 200 Guinness-világrekordot tart az amerikai David Rush. A múlt hónap végén döntött meg egy újabbat: ő tudja a világon a leggyorsabban fóliába csomagolni a feleségét.

Új világrekordere van a fóliás embercsomagolásnak. David Rush 1 perc 2,44 másodperc alatt tekerte körbe nejlonnal a feleségét, június utolsó hétvégéjén – írja a CBC kanadai hírportál.

Az új világrekord közel fél perccel jobb az előzőnél, és majdnem egy egész perccel gyorsabb Rush korábbi, 2019-es idejénél. Jennifer Rush, David felesége egy újságírónak elmondta, rengeteg dologban támogatják egymást kölcsönösen a férjével, a fóliás csomagolás világrekordja csak egy, az őrültebb dolgaik közül.

David Rush számos világrekordot tart: többek között ő tud legmesszebb dobni egy tortillát, ő futja le a leghosszabb távot zsonglőrködés közben, és ő tudja egy perc alatt a legtöbb szőlőszemet felvágni, miközben egy deszkán egyensúlyozik.

Rush azt mondja, arra használja az őrült világrekordokat, hogy magának és másoknak is bebizonyítsa, hogy egy ember bármilyen célt képes elérni, ha elszánja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik