Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Lilu beszólt a gyerekükkel össze-vissza reklámozó influenszereknek

Liluland / YouTube
Liluland / YouTube
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte olvasóinkat leginkább tavaly ilyenkor.

A vártnál sokkal tovább húzódott Kulcsár Edina és férje, Csuti szigetszentmiklósi otthonának építkezése, de két év után úgy tűnt, hogy végre költözhetnek. Néhány részlet ugyan még nem volt teljes, de Csuti már így is körbevezette a Mokka stábját.

így néz ki

Egy fiatal anya még 2006-ban tűnt el nyomtalanul Szentesről, egy szál ruhában, kétéves kisgyerekét egyedül hagyva otthon. A rendőrség kezdetben közigazgatási eljárás keretében vizsgálta az ügyet, 2014-ben viszont egy speciális nyomozócsoport kezdett vizsgálódni: ekkor már azt gyanították, hogy a nőt megölték. A police.hu tavaly azt írta, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az eltűnt nő földi maradványait megtalálták és azonosították.

Kapcsolódó
14 év után megtalálták a Szentesen meggyilkolt nő holttestét
A bűncselekménnyel a férfi korábbi élettársát gyanúsítják.

Nagyon kevés magyar híresség szokott közéleti témákban megszólalni, Lilu az egyik ilyen. Tavaly egy év felfüggesztett börtönbüntetésre és 540 ezer forintos pénzbírságra ítélte a Budai Kerületi Bíróság Kaleta Gábort, az Orbán-kormány volt perui nagykövetét, aki több ezer gyermekekről készült pornográf tartalmat tárolt a laptopján. Lilu nem ment el szó nélkül emellett, mint írta, attól a gondolattól, hogy ez az ember köztünk él, nem lehet szabadulni.

Kapcsolódó
Lilu: Aki összevissza reklámoz a gyerekével, vajon gondol arra, hány Kaleta Gábor látja a képeket?
Olyan jó látni, amikor egy ismert arc megnyilvánul ilyen kérdésekben.

Rátámadt a biztonsági őrre, és egy másik vásárlót is megütött június végén egy férfi egy fővárosi élelmiszerboltban. A vele lévő nővel és kisbabájukkal együtt voltak az üzletben, lopni próbáltak, az árukat pedig a babakocsiba rejtették. A biztonság őrnek viszont gyanúsak lettek, így nem engedte ki őket a boltból. A férfi ekkor rátámadt az őrre, majd nem sokkal később a dulakodásba egy másik vásárló is beszállt, akit meg is ütött a gyanúsított.

Videó is van
Ököllel ütötték a tolvajt egy budapesti bolt előtt
Az RTL Klub Híradójához egy felvétel is eljutott a verekedésről.

Szokatlanul magas mennyiségű radioaktív izotópot észleltek Finnország, Norvégia és Svédország felett az atmoszférában a napokban, melyek ugyanakkor nem ártalmasak az emberi szervezetre. A holland hatóságok az adatok kielemzését követően azt közölték, hogy az anyag Oroszország nyugati részéről érkezett Skandinávia légterébe, és hogy az eset egy atomerőmű fűtőelemében keletkezett károsodásra utal.

Kapcsolódó
Magas radioaktív sugárzást észleltek a skandináv országok
Oroszország tagadja, hogy tőlük származnak az atmoszférában bemért radioaktív izotópok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik