Élet-Stílus

Egyszerre három apával nő fel a lány

Sokáig azt gondolta, hogy így van ez mindenkinél.

Christy Lats a Tiktokon azt kérdezte a többiektől, mi volt az, amit normálisnak gondoltak, mikor felnőttek, mert a családjuk úgy csinálta. Erre jött Raquel Soyka válasza, aki három apával nőtt fel egy tető alatt.

Anyám első férje Bill apa, anya második férje Rich apa és az én apukám, Pete apa együtt éltünk éveken át.

Akkor tűnt fel neki, hogy nem mindenhol van ez így, mikor elment olyan barátaihoz, akiknek szintén újraházasodott az anyukájuk. „Hol van az első férjük? Dolgozik vagy valami ilyesmi? Miért nincs itt?” – merültek fel Soykában a kérdések, mert azt gondolta, hogy attól, hogy valaki elválik a párjától, még továbbra is együtt élnek.

Későbbi videókban Soyka kérdésekre válaszolva elmondta, hogy anyja 17 éves volt, mikor hozzáment Billhez, lett egy gyerekük, majd elváltak. Aztán megismerte Rich-et, akitől két gyereke született, de aztán ők is elváltak. Az anya 44 éves volt, mikor megismerte Pete-et, akitől ő született. Ők nem házasodtak meg, ugyanakkor újraházasodott az anya Rich-csel, aki kiskorában nevelte őt.

Akkor költöztek össze, mikor Pete-nek és Billnek is egészségügyi problémái akadtak és segítségre volt szükségük. Az anya felajánlotta nekik férje, Rich beleegyezésével, hogy költözzenek be hozzájuk. Mindhármukat apának szólította Soyka, 10 éves volt, mikor rájött, hogy Pete a vér szerinti apja.

A lány azt is elmondta, hogy az apák mindig jól kijöttek egymással, sosem veszekedtek egymással, vita csak az anya és az apák között volt.

@life_of_raquel

#stitch with @christy_lats #growingup #notnormal #foryoupage #tellmesomething #tellme #fypシ

♬ original sound - Raquel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik