Élet-Stílus

Brutális reakciókat hagynak éttermek a negatív értékelések alatt

Megy az adok-kapok.

Nem szokott sok jó kisülni abból, ha egy negatív értékelésre az eladó, vagy adott esetben egy étterem reagál. A Takeaway Trauma nevű Instagram-oldal ez utóbbiakból szemezgeti ki a szórakoztató értékeléseket és sok esetben az azokra adott vendéglátói reakciókat is.

Például az egyik vásárló amiatt panaszkodott teljesen kiakadva, hogy nem is azt a süteményt kapta, amit rendelt, mire a cukrászda annyit válaszolt, biztos csak rossz napja volt a kedves vevőnek, ugyanis nem is árulják azt az adott sütit náluk – írta a news.com.au.

Egy Harry nevű vásárló pedig amiatt kelt ki magából, mert

az étel későn érkezett és túl hidegen.

Egy shake-et és egy sajttortát rendelt.

Sajnáljuk, hogy nem forraltuk fel neked a tejshake-et

– írta válaszában a Milkshake City nevű hely.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Takeaway Trauma (@takeawaytrauma) által megosztott bejegyzés

Vannak azonban nem túl kedves éttermek is, vagy legalább is, akik nem tűrik túl jól a kritikát. Egy étteremhez egy olyan értékelés érkezett, amelyben azt írták, hogy „a koktélok jók voltak, de az ételek nem a legjobbak”, mire a válasz: „Legközelebb akkor majd te főzöl. Vagy egy másik esetben a rendelést úgy értékelte egy vásárló, hogy forró volt, ahogy kérte, de nem volt igazán íze az ételnek, a reakció: „Menj el covid-tesztet csináltatni”. De van olyan étterem is, ami szimplán annyit reagált a vevőnek: „hazudsz”.

Egy Lily nevű nő arról számolt be, hogy a rendelése késett és nem is az volt benne, amit kért, a Grill King nevű étterem ennél kicsit bővebb lére eresztette:

Szia Lilly az ételed megérkezett 40 percen belül. A futár odaadta neked annál a kocsibehajtónál, ahol éppen hánytál. Reméljük azóta jobban vagy.

Egy értékelés egy étteremnél pedig mindössze annyi volt, hogy a vásárló egy csillagot adott a lehetséges ötből, de nem fűzött hozzá szöveget. A vendéglátóhely viszont igen:

Köszönöm gyűlölködők, ti motiváltok engem!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik