Élet-Stílus

Közvetlenül az igen kimondása előtt halt meg egy vőlegény az esküvőn

Jodie Griggs / Gettyimages
Jodie Griggs / Gettyimages
A skót férfi akkor halt meg, amikor menyasszonyát legidősebb közös gyermekük az oltár elé vezette.

Mindössze pár perccel a boldogító igen kimondása előtt halt meg egy 57 éves skót férfi a saját esküvőjén – jelentette a helyi sajtó. Paul Wynn június 25-én házasodott volna össze a 38 éves Alison Wynn-nel, akivel 21 éves élt együtt, és öt közös gyermeket neveltek. A skóciai Saltcoats városházáján tartott esküvő azonban tragédiával ért véget – írta az Ayrshire Live című skót lap.

A beszámoló szerint a férfi még 2019 októberében kérte meg élettársa kezét, és az esküvőt eredetileg július 16-án tartották volna meg, de előrébb hozták, miután kiderült, hogy a férfi gyógyíthatatlan rákbetegségben szenved.

Wynn májusban kereste fel háziorvosát, miután rémisztően lefogyott, és vérezni kezdett a köldöke. Az orvosok június 18-án közölték vele a rossz hírt, hogy hasnyálmirigyrákban szenved, ami átterjedt a májára és a tüdejére, és legfeljebb két hónapja van hátra. A pár emiatt gyorsan előre hozta az esküvőt, amit nyolc nappal a diagnózis után tartottak meg.

A menyasszony az Ayrshire Live-nak elmondta, lóhalálában szervezte meg az esküvőt, és csak akkor vette észre, hogy elfeledkezett a menyasszonyi csokorról, amikor már az épület előtt volt, és tíz percet várt, amíg egyik barátja hozott neki egyet. A nőnek akkor tűnt fel, hogy valami baj van, amikor legidősebb közös gyermekük az oltár elé vezette, és látta, hogy vőlegénye ernyedten ül a székében.

Mire odaértem hozzá, már többször is nevén szólítottam, de nem fordult meg, és nem nézett rám, és észrevettem, hogy valami baj van.

A férfit a násznép a földre fektette, és mentősök egy defibrillátorral megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Menyasszonya az Ayrshire Live-nak elmondta:

Paul és én 2004-ben elvesztettünk egy gyereket, amikor volt egy vetélésem, és egy kis megkönnyebbülést ad, hogy most ott lehet fent vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik