Élet-Stílus

Videón, ahogy egy férfi átússza a vihar áztatta moszkvai utcát

A fürdőnadrágban útnak induló férfinek nagyon sürgős dolga lehetett. Vagy csak szimplán szerette volna kihasználni a ritka lehetőséget, hogy úszhat egyet a város utcáin.

Moszkvát egy heves esőzéseket hozó erős vihar sújtotta a napokban, aminek következtében a víz egy metróállomást és több utcát is súlyosan elöntött. Az orosz fővárosban 24 óra leforgása alatt a havi átlagos csapadékmennyiség 70 százaléka hullott le – írja az Indy100.

Az extrém időjárási jelenség érzékeltetésére még egy Twitteren terjedő videót is bemutattak a cikkben (az eső mennyiségével kapcsolatos információ is innen származik). A felvételen az látszik, ahogy egy férfi fürdőnadrágban indul útnak a moszkvai betondzsungelben, majd egy ponton kihasználja a ritka alkalmat, és szó szerint beleveti magát a combközépig érő vízbe, hogy séta helyett úszva menjen tovább.

A helyi hatóságok természetesen figyelmeztetést adtak ki a helyzet miatt, de a videón látható férfit, úgy tűnik, ez nem hátráltatta abban, hogy lemenjen egyet úszni. Pedig az ilyen városi áradások a szennyvízcsatorna telítődésének a következményei, ezért kifejezetten veszélyes lehet egy ártatlannak tűnő mártózás.

Nem csoda, hogy a nem mindennapi produkcióra olyan reakciók érkeztek a közösségi oldalon, mint:

Tapasztalatom szerint, amikor egy város elárasztja a várost, az árvíz azonnal szennyezetté válik a szennyvízzel.

Egy másik felhasználó pedig így kommentálta a látottakat:

Remélem, hogy a fickó jó antibiotikumhoz jut.

Mi sem kívánhatnánk többet a vakmerő produkció megtekintése után, mint jó antibiotikumokat és jó egészséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik