Élet-Stílus

Aktmodell lett a Disney hercegnőből

Előfizetős erotikus oldalon pózol az egykori vidámparki alkalmazott.

Dare Taylor 8 éves kora óta arról álmodott, hogy a Disney cégnek dolgozzon. Anyukájával Belle Plaine (Minnesota) városkából utaztak el többször az orlandói Disneylandbe, és ő ámulva nézte a beöltözött mesefigurákat, gyönyörködött a tűzijátékban.

A gyerekszépségversenyeken induló, majd 18 évesen Miss Teen Minnesota tiniszépségversenyt nyerő lány álmai teljesültek: a Disney World Florida munkatársa lett, sokáig Jázmin hercegnőt alakította Aladdin meséjéből. És közben belekóstolt egy, a vidámparkok világától meglehetősen távol álló tevékenységbe, amiből az évek során főállás lett:

immár, 26 évesen az OnlyFans előfizetős erotikus oldalon pózol meztelenül.

Taylor a New York Postnak elmondta: tisztában van vele, hogy ez komoly fordulat a karrierjében, de neki fontos, hogy így jóval több emberhez jut el: míg a vidámparkban csak egy adott mennyiségű tömeget tudott szórakoztatni, most milliókat ér el.

A lapnak azt is elárulta: a disney-s munkája mellett sikerült teljes titokban végeznie a modellkedést, és az sem derült ki környezetében, hogy ő feszített a szlovák Playboy címlapján. A Disney után még hasonló munkakörben dolgozott az Universal Studiosnál, ám új karrierje egyre inkább elnyomta a gyerekszórakoztatást. Megnyerte a 2019-es Miss Bikini Model szépségversenyt, Los Angelesbe költözött, és egyre masszívabb online közönséget épített ki: az Instagramon például már közel 300 ezren követik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dare (@daretaylorofficial) által megosztott bejegyzés

Fontosnak tartotta azonban elmondani, hogy a pornó világától távol tartja magát – az OnlyFanson leginkább a művészi aktokat mutatja be az érdeklődőknek, akik 50-150 dollár (15 ezer – 45 ezer forint) közötti összeget fizetnek egy-egy rögzített vagy élő videó megtekintéséért, Taylor pedig állítása szerint nagyjából havi 30 ezer dollár (8,9 millió forint) körüli összeget keres a tevékenységgel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik