Élet-Stílus

Egyéves gyerekével ment állásinterjúra – 8 milliós nézettségű videó lett belőle

Az amerikai anyát meglepte a családbarát cégnél tapasztalt pozitív fogadtatás.

Egy hét alatt több mint 8,7 milliós nézettséget ért el az a videó, amin egy amerikai anya bemutatja, hogyan ment állásinterjúra.

Maggie Mundwiller azon milliók közé tartozik, akik a Covid miatt veszítették el állásukat. Most azonban már a második körre hívta be őt egy idősek otthonát üzemeltető cég, amelyhez marketinges-értékesítési pozícióra jelentkezett. Mundwiller azonban őszintén megírta a vállalatnak, hogy sajnos nem tud elmenni a második interjúra, mert aznap nem tudja kire bízni egyéves kisfiát, Mylót – írja az Independent.

Legnagyobb meglepetésére azt a választ kapta, hogy családbarát cégről lévén szó, szeretettel várják a babát is az állásinterjúra.

A St. Louis-i (Missouri állam) anya TikTok-videóban örökítette meg a készülődést a rendhagyó beszélgetésre: Mylóra ráadta szép kék öltönyét, a kisfiú segített lemosni a babakocsiját és az autót is, és nemcsak, hogy jelen volt az interjún, de saját önéletrajzot is vitt magával, amelyben „leírta”, mik a legfőbb erősségei (például hogy meg tudja szagolni a virágokat a fogaival).

Mylo az interjú során jól viselkedett, leszámítva, hogy kicsit nyáladzott, és hogy elkérte az egyik HR-es szendvicséből a csemegeuborkát.

Maggie Mundwillernek végül ajánlatott tett a cég, ő pedig annyira lelkes lett a pozitív élménytől, hogy elkezdett összeállítani egy gyerek- és családbarát cégeket, szervezeteket tartalmazó listát, hogy segítsen a hozzá hasonló helyzetben levő álláskeresőknek.

@314handcrafted

Ever been to a toddler friendly interview? ##companyculture ##toddler ##fyp ##foryourpage ##PrimeDayDealsDance ##toddler ##covidbaby ##job ##interview ##cute

♬ original sound - Cody V.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik