Élet-Stílus koronavírus

Sajtótájékoztatót tartott a rendőrség, megjelent rajta a „Föld Teremtője” is

A 42 éves isten most fizethet ezer dollárt.

Ausztrália déli része most nem éppen a legnormálisabb hely (már ha az volt bármikor is). Éppen előbb számoltunk be annak a két meztelenül napozó férfinek az esetéről, akiket egy szarvas kergetett a tengerpartról az erdőbe olyan sikeresen, hogy a hatóságoknak kellett felkutatni őket. Büntetést is kaptak, mert nem hagyhatták volna el Sydney-t a pénteken elrendelt kéthetes kijárási korlátozás miatt.

Kapcsolódó

Éppen erről is beszélt sajtótájékoztatóján Mick Fuller rendőrfőnök, mikor közbe kiabált egy hosszú barna hajú, szakállas férfi azzal, hogy ő a „föld teremtője”.

Fueller láthatóan értetlenül nézte, mi történik, a tüntető pedig egy mappányi papírral közelített felé, hiába kérte a kapitány és mások is a férfit, ne lépjen közelebb. Közben arról kérdezte a rendőrt, megkapta-e az illegális tevékenység leállítását célzó (cease and desist) üzenetét.

Mikor kikísérték, ordibálta, hogy

Én vagyok ennek a földnek a magánteremtője (…) Isten vagyok.

A papírt, amit át akart adni a rendőrkapitánynak, megkapta a news.com.au. Eszerint ebben egy összeesküvés-elmélet olvasható, melyben szerepel a koronavírus-járvány elleni vakcina, a „fondorlatos tesztelés” és hüllők is.

Ahogy a napozókat, a később azonosított, 42 éves Sean Alun-David Thomast is ezer dollár, mintegy 220  ezer forint megfizetésére kötelezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik