Élet-Stílus

Lazán evett tovább, miközben a fegyveres rabló pisztolyt fogott rá az étteremben

A világ leglazább embereként kezdtek el emlegetni egy férfit, aki annyira megőrizte a nyugalmát egy fegyveres rablás áldozataként, hogy fesztelenül ette tovább a vacsoráját, miközben kirabolták.

Az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni, hogy a vendégek nyugodtan vacsoráznak és beszélgetnek az étteremben, amikor egy bukósisakot viselő férfi lép be, majd elővesz egy pisztolyt, és a vendégeket értékeik átadására kényszeríti. A vendégek látszólag rémülten veszik észre, hogy mi történik, páran, akik a bejárat közelében vannak, gyorsan távoznak, de egyvalaki rendkívüli nyugalommal nyugtázza, hogy mi történik: a kép közepén látható, Fila pulóvert viselő férfi, aki annak ellenére továbbeszi a csirkeszárnyat, hogy éppen kirabolják.

A videón látni, hogy, miközben átadja mobiltelefonját a rablónak, még harap párat az ételből, és szépen az egészet elfogyasztja, miközben a rabló az asztalnál mindenkit kifoszt.

A rablásról készült biztonsági kamerás felvételek tanúsága szerint az eset június 17-én történt, de a közösségi oldalakon terjedő videóról ennél többet nem lehet tudni – így azt sem, hogy melyik országban történt az eset, de videó alapján feltehetően Dél- vagy Közép-Amerikában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik