Élet-Stílus

Felfüggesztették a rendőrt a drogos szülinapi bulija után, azóta viszont berobbant az OnlyFans-karrierje

Az ausztrál exrendőr rengeteg droggal és sztriptíztáncosokkal ünnepelte a szülinapját, amikor rajtaütöttek. A felfüggesztése után viszont összeállt a Playmate exével, és sokkal több pénzt csináltak az erotikus videóikkal egy nap alatt, mint amennyit előtte a rend őreként egy hónap alatt kereshetett.

Zachary Samuel Maidment egészen a 2020-as születésnapjáig rendőrként dolgozott Queenslandban, de ekkor a 7News beszámolója alapján rajtaütöttek a kollégái a Star Casino egyik hotelszobájában, ahol olyan vad buli volt, hogy egymás és a sztriptíztáncosnők testéről szívták a kokaint, és ezen kívül még MDMÁ-t is találtak náluk.

Utóbbiról ráadásul az exrendőr gondoskodott a buliban, szóval a törvények értelmében gyakorlatilag terjesztőként is közreműködött a drogozásban.

Ezután nem sokkal egy másik kollégájával együtt felfüggesztették a férfit. De azóta az ausztrál Playboy és Maxim hasábjain szereplő volt menyasszonya, Tyana Hansen bevezette a felnőttfilmezés világába, és az OnlyFansre is regisztráltak.

Az alábbi TikTok-videóban azzal büszkélkednek, hogy az OnlyFansre való regisztráció utáni első napon ötszámjegyű bevételt csináltak. Ez alsó hangon 10 ezer ausztrál dollárt jelent, ami nagyjából 2,2 millió forintnak felel meg. (Bár a videó úgy folytatódik, hogy az Instagram-fiókjukat pedig szinte rögtön ezután törölték is.)

@tyanamaree

Anyone else feel personally victimised by Instagram? ##icarlyaffirmation ##fyp ##censorship

♬ Be A Clown - ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪𖥔꒷

Tyana Hansen az egész kapcsán azt mondta Newsnak:

Azért kezdtem bele ebbe, hogy pénzügyi szabadságom legyen, és ez jó lehetőség volt arra, hogy ne legyen főnököm, és magamnak dolgozzak. Mivel ez csak most indult, neki is jó lehetőség volt (…), jó volt ezt megosztani vele. Amikor Zac a rendőrségnél volt, kontrollálták az élete minden aspektusát, beleértve azt is, amit a közösségi médiában tett közzé. Tehát ez mindkettőnk számára esély arra, hogy önmagunk lehessünk.

Hansen, aki az erotikus fotózásokkal induló modellkarrierje előtt egy bányavállalat biztonsági tisztje volt, úgy írta le a buli után indított ügyet a helyi médiumokra hivatkozó LadBible szerint, mint egy „boszorkányüldözést”, amit ő azért sem ért, mert nincs priusza, nem árul kábítószereket, rendesen fizeti az adóját, dolgozik, és próbálja a jövőjét építeni.

Nem tetszik neki, hogy a munkája miatt próbálják megbélyegezni, szerinte a tetoválásokat és a sztriptízt a bűnözéssel próbálják összemosni az esetükben.

Ami a mindkettejük számára nagyon diszkriminatív, pedig csak egy szülinapi bulit tartottak

– vélekedett Tyana Hansen. Zachary Samuel Maidment tárgyalására pedig augusztusban kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik