Élet-Stílus

Lebeszélte az öngyilkosságra készülő rajongóját a Tower Bridge-nél klipet forgató rapper

WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP (illusztráció)
WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP (illusztráció)
Először el akarták küldeni a rendőrök a környékről a Dappy nevű rappert, de végül ő segített megakadályozni egy öngyilkosságot.

Az eredetileg Costadinos Contostavlos névre hallgató, Dappy néven alkotó londoni rapper a Tower Bridge környékén forgatta új klipjét, de közben egy rajongója a Temzébe készült ugrani a hídról, hogy véget vessen az életének. A Nagy-Britanniában sztárnak számító zenész végül tíz percen át beszélt a rajongójáva, mire meggyőzte, hogy mégse vesse bele magát a folyóba – írja a Sun.

A 34 éves rappert először el akarták küldeni a helyszínről, ahol egy 27 éves férfi meg akarta ölni magát, de az öngyilkosságra készülő férfi kiszúrta, hogy kicsoda, és nagy rajongója lévén elkezdte a nevét kiabálni. Ezután a rendőrök megkérték, hogy segítsen nekik, ő pedig odament a férfihoz, hogy jobb belátásra térítse.

Ennek eredményeként a srác hagyta, hogy az orvosok felmásszanak és segítseneki kiszabadítani. Miután kórházba került, csütörtökön kiengedték és a rapperre is ráírt, hogy megköszönje neki

– nyilatkozta a Sun forrása, majd azzal folytatta, hogy a férfi nővére is megköszönte Dappy-nak a segítséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Duki (@dappy100) által megosztott bejegyzés

Bár a rapper a lap megkeresésére nem kívánta kommentálni az ügyet, a Daily Mail szerint pénteken az Instagramon megosztotta a barátnője sztoriját a történtekről:

Őszintén hiszem, hogy az univerzum küldött minket arra a hídra, hogy Daps megmenthesse ennek a fiatalembernek az életét. Amint felismerte Dapsot, teljesen megváltozott a viselkedése, és megláttuk megjelenni a reményt a szemében.

Dappy az N-Dubz nevű formáció tagjaként futott be a 2000-es években, a trió feloszlása után pedig szólókarrierbe kezdett a 2010-es évek elején, új Bolo című száma a napokban jelenik meg.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik