Élet-Stílus

Bombát ugrott a gyorsétterem mosogatójába, emlékezetessé tette utolsó munkanapját

Reklámnak sem volt utolsó.

A 20 éves Steven Pauley ezen túl teljes munkaidőben játékos, avagy e-sportoló lesz, ezért otthagyta a gyorséttermi állását a Taco Bellben. Emlékezetessé akarta tenni az utolsó műszakját, amit máshogy nem is lehetne – ha jobban belegondolunk –, mint hogy a teli mosogatóba egy bombát ugorjon. Persze egy haverja le is filmezte, és felrakták a TikTokra, ahol már több mint 21 millióan látták.

@undeaddot

thanks for the memories 😢 but now it’s UNDEADDOT SEASON LETS GET IT!!!!! TWITCH LINK IN BIO!! ##viral

♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

Az utolsó műszakban megcsináltunk már mindent, feltakarítottuk az üzletet, ahogy normál esetekben. Hajnali négykor végeztünk, mikor feltöltöttük a mosogatót.

Ez a víz elég forró alapesetben, úgyhogy jégkockákkal voltak kénytelenek lehűteni, „nem akartam kockáztatni az életemet”, árulta el Pauley a LadBible beszámolója szerint.

Három éven át dolgozott a Taco Bellben a fiatal, most viszont már arra koncentrál, hogy minél többen kövessék őt Twitch-en, két hónapja kezdett el közvetíteni az oldalon.

Még úgy is nehéz tovább növekedni ezen a platformon, ha van egy 17 milliós nézettségű TikTok-videód, mint nekem. Ebből a 17 millióból nem akar mindenki nézni engem, ahogy Call of Dutyt játszok. Azért egy éjszaka alatt megdupláztam a követőim számát, aminek persze örülök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik