Élet-Stílus

Már van egy felesége, de reméli, hamarosan elveheti két barátnőjét is

A feleség áldását adta rájuk.

A 35 éves Marco Santo Silva Kölnben él, törvényes házasságban a vele egyidős Daniela Silvával, két gyerekük született. 2012 óta nyitott házasságban élnek. A férfi most azt tervezi, hogy elveszi feleségül két másik barátnőjét is, persze nem hivatalosan, az teljesen törvénytelen lenne. De, a felesége is áldását adja a kapcsolatukra, pontosabban a férje kapcsolataira – írta a Mirror.

A férfi egy-egy buliban ismerkedett meg az irodai alkalmazott Jessicával és a bolti eladó Kamilával, akik szintén 35 évesek. Azonnal elkezdtek rajongani a férfiért.

Jessicával és Kamilával két különböző partin ismerkedtem meg 2019-ben, nem sokkal később bemutattam őket egymásnak. Azonnal egymásra hangolódtunk, és tisztában voltunk vele, hogy különleges kapcsolat van közöttünk. Azóta hármas kapcsolatban vagyunk. Szerelmi kapcsolatban vagyok Kamival és szerelmi kapcsolatban vagyok Jessivel is, Kami és Jessi nem leszbikus, de jó barátok

– mesélte a férfi.

Azt is remélik, hamarosan sikerül összeköltözniük Marcóval, aki – ha jól értjük – utána is meg akarja osztani az idejét velük, illetve feleségével, valamint az öt és a hét éves gyerekével. Arra is nyitottak lennének, hogy gyerekeik szülessenek, bár tartanak attól, hogy nem sokan zaklatnák őket a családi viszonyaik miatt. Egyébként Jessicának és Kamilának is vannak gyerekeik, össze is szoktak járni a gyerekekkel és partnereikkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessi ♾️ Kami ♾️ Marco (@jekama2021) által megosztott bejegyzés

Amikor együtt vagyunk, az emberek megfordulnak utánunk, a nők gyakran ijednek, a férfiak féltékenynek tűnnek.

Azt mondják, nincs közöttük féltékenykedés, ha valami gond van, akkor leülnek egymással, és találnak valami megoldást. Szerintük, bár nem tipikus a kapcsolatuk, ugyanúgy működni képes, mint egy monogám kapcsolat.

Olyan ez, mint egy monogám kapcsolat, csak három emberrel. Három ember vagyunk, akik támogatják és szeretik egymást a mindennapokban. A szeretetünk határozottan mélyebb, mint ha csak kísérleteznénk, kapcsolatunk szilárd alapokra épül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik