Élet-Stílus

Schobert Norbi szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek

Ő a saját gyerekei életébe is csak 10 éves koruk után kapcsolódott be.

Lassan felsorolni is nehéz, hogy Schobert Norbi az elmúlt években mennyi kijelentést tett, amivel a fél országot magára haragította, de esélyes, hogy most itt van a következő. Schobertet a Fókusz ültette kamera elé, hogy beszéljen az apák napjáról. Elmondta, hogy szívesen fogadna ajándékként viszkit és szivart és szerinte is meg kell ünnepelni az apákat, de az anyáknak nehezebb dolga van. Ez ideáig még szép is lehetne, csakhogy mondandójába megint belefűzött egy olyan megjegyzést, amitől sokak zsebében kinyílhat a bicska.

Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása

– mondta Schobert Norbi, aki arról is beszélt, hogy saját gyerekeivel nem csak babakorukban, de egészen 10 éves korukig nem igazán találta a kapcsolódási pontot.

Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik