Élet-Stílus

„Gázos” a helyzet? (x)

Schwabe
Schwabe
Komplex segítség az emésztőrendszeri problémákra!

Nincs is annál kínosabb, amikor az első randi meghitt hangulatát furcsa „zajok”, kellemetlen szagok zavarják meg. Az emésztőrendszeri panaszok nemcsak fájdalommal és diszkomfort érzéssel járnak, de erős szégyenérzettel is, különösen, ha egy fontos találkozóról van szó.

Izzasztó randi-pillanatok

Még a járványügyi korlátozások alatt ismerkedtem meg egy randi applikáción Zolival. Naponta leveleztünk, kiderült, sok a közös bennünk, de nem akartam siettetni a nagy találkozást. Óvatosságom mögött nemcsak a korábbi rossz tapasztalatok álltak, hanem a már jó ideje tartó problémám is: egyre többet küzdöttem emésztőrendszeri zavarokkal, puffadással, enyhébb görcsökkel. Egyes ételek után úgy éreztem, mintha egy béka kuruttyolt volna a hasamban.

Komplex segítség a természetből

A zajokon túl sajnos az önkéntelen „galamberegetés” is állandó tünet volt, így amikor Zoli nekem szegezte a kérdést, mikor találkozunk végre, teljesen kétségbe estem, és pánikolva hívtam fel a barátnőmet. Ő ajánlotta a patikákban recept nélkül kapható Gastropan® hagyományos növényi gyógyszert, amely jól ismert, természetes gyógynövényi hatóanyagok nagy dózisú, egyedülálló és szabadalmaztatott kombinációja. Két Gastropan® kapszula 73 csésze borsosmenta- és kömény teának felel meg – azaz összesen 11 liternek! A Gastropan® olyan természetes megoldás, amely egyszerre több emésztőrendszeri panaszt is enyhít, mint például a puffadás, a teltségérzés, a fájdalom és a görcsök, így végre nem kell többé minden tünetre más és más gyógyszert szednem. A már nyolc éves kortól szedhető, biztonságos és jól tolerálható Gastropan® alkalmazása ráadásul egyszerű és kényelmes: nem kell csepegtetni, csupán naponta 2×1 kapszulát bevenni belőle.

Vége a kínos feszengéseknek

A pasi élőben minden álmomat felülmúlta! Az egyetlen kínos pillanat az volt, amikor hazaérve észrevettem, hogy az este elején aprólékosan felkent sminkem a csókolózás miatt szétkenődött az arcomon, de szerencsére ezen is jót nevettünk utólag. A kínos feszengésből tanulva azonban eldöntöttem, jobban odafigyelek a táplálkozásra és a stressz-kezelésre, ha pedig szükséges, hosszútávon is szedem a Gastropan®-t, aminek speciális gyógyszerformája, a gyomornedv-ellenálló lágy zselatin kapszula a hatóanyagokat a megfelelő helyre juttatja el, így azok a belekben jutva fejtik ki hatásukat, éppen ott, ahol a panaszok kialakulnak. Zoli ugyanis egy második randira hívott, szeretném végre elengedni magam, és nem a galambokat.

Schwabe

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

S-043-gastropan-PR cikk-2021-apr

 

Schwabe

Schwabe Hungary Kft.
1117 Budapest, Fehérvári út 50-52.
+36-1-431-89-34, info@schwabe.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik