Élet-Stílus

Pornófilmbe képzelte magát az ételfutár, letartóztatták

Klasszikus szexfilmes klisével próbálkozott, sikítás lett a vége.

Letartóztatták a Foodpanda ételkiszállító cég egyik hongkongi futárját, aki úgy tűnik, elhitte, hogy a valóságban is működik a legnagyobb klisének számító pornófilmes jelenet, és nem valami finoman kínálta fel magát egy nőnek, amikor kivitte neki a rendelt ételt.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a húszéves futár megkérdezte a 41 éves nőt, hogy használhatja-e a vécéjét, amiben a nő beleegyezett. Amikor azonban beengedte a lakásába, a férfi nem a vécére ment, hanem csak simán elővette nemi szervét, és felajánlotta magát a nőnek, közölve, hogy segíthetne neki maszturbálni.

A nő nem a férfi által várt választ adta, hanem inkább teli torokból elkezdett sikítani, aminek hatására a futár gyorsan futásnak eredt. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a rendőrség öt nappal később fogta el a férfit, akit a térfigyelő kamerák felvételei alapján vettek őrizetbe.

A férfi ellen szexuális támadás vádjával indítottak eljárást, amiért akár tíz évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik. A Foodpanda a Coconuts című lapnak elküldött közleményben jelezte, hogy azonnal felfüggesztették a kérdéses futárt, amint a tudomásukra jutott az eset, hozzátéve, hogy „nagyon komolyan veszik” azt, és nem tolerálják az ilyen viselkedést.

Kapcsolódó
Tóth Andi kiborult: a futár felajánlotta neki, hogy szexszel is fizethet
A közösségi oldalán osztotta meg a sztorit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik