Élet-Stílus

Egész családja előtt alázta meg az őt megcsaló barátját egy évfordulós nyaklánccal

A medál egyik oldalába azt a dátumot vésette, amikor összejöttek, a másikra pedig három női nevet.

Igazán egyedi módszerrel állt bosszút barátján egy ismeretlen nő, miután megtudta, hogy a férfi három nővel is megcsalta: egy ajándék nyaklánccal. Erről TikTok-oldalán számolt be a különleges medált elkészítő New York-i ékszerészbolt, a DBL Jewelry alapítója, Liv Portillo.

A több mint egymillió like-ot kapott videóban Portillo megmutatja a rendelést, amiben a nő leírta, hogy a barátja megcsalta, és egy nyaklánccal szeretne bosszút állni ezért. Egy nyaklánccal, amire annak a három nőnek a nevét vésette fel, akikkel a férfi megcsalta: Ashley, Genesis és Karen. A medál másik oldalára pedig évfordulójuk dátuma került.

Portillo a videóban elmondta, hogy a nő azt tervezi, hogy az évfordulós ajándéknak szánt ékszert a barátja családja előtt adja át neki, hogy mindenki előtt legyen kénytelen felolvasni az azon szereplő neveket. Az ékszerész elmondása szerint a nő barátjának fogalma sem volt arról, hogy barátnője tudja, hogy megcsalta, így biztosan nagy meglepetés érte, amikor meglátta ajándékát.

Egy utolsó gyomrosként pedig Partillo elmondta, hogy a nő a barátja hitelkártyájával fizette ki az ékszer árát.

@ceo.liv

Reply to @user6170130068874 would u do this?😭 ##jewelry ##smallbusiness ##couples ##relationship ##cheating ##storytime ##loveyou

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Ajánlott videó

Olvasói sztorik