Élet-Stílus

Szexfétises videó készítése közben beszorult egy székbe, végül tűzoltók vágták ki

TikTok/Sydney Jo
TikTok/Sydney Jo
Milliók nézték, ahogy a tűzoltók egy hidraulikus vágógéppel kiszabadították az összecsukható székből.

Szuperkínosan érzem magam, de az összes barátom azt mondta, hogy önöket hívjam; beszorultam egy fémszékbe a lakásomban.

Ezzel hívta fel a 27 éves amerikai Sydney Jo a michigani Ann Arbor város segélyhívó központját, miután egy szexfétises videó készítése közben képtelen volt kiszabadulni egy összehajtható székből. A nő a BuzzFeed című amerikai lapnak elmondta, hogy éppen egy beszorulós fétisvideót készített az eset idején, és nagyjából fél óra után vált biztossá számára, hogy nem lesz képes önmagától kiszabadulni.

Ekkor abbahagytam a felvételt, és kissé pánikba estem, és ekkor élőben jelentkeztem a TikTok-on.

@sydneysomethin

Idk why TF I dabbed in the end 😩

♬ original sound - sydney jo

A nő végül kénytelen volt a tűzoltóság segítségét kérni, akik meg is érkeztek. A helyi tűzoltóság szóvivője a PennLive című lapnak elmondta, hogy a tűzoltók június 8-án, helyi idő szerint délután öt óra után érkeztek meg a nő lakására, ahol előbb egy sima csapszegvágóval próbálták átvágni a fémből készült széket, de azzal nem jártak sikerrel.

Így kénytelenek voltak bevetni az általában autóroncsokba szorult emberek kiszabadítására használt hidraulikus feszítő-vágó berendezés, ami végül megoldotta a problémát. Az erről készült videót azóta már majdnem tízmilliószor nézték meg a nő TikTok-oldalán.

@sydneysomethin

Reply to @teachertracy78 EVERYONE SAID TO UNSCREW IT BUT THIS WAS A JAWS OF LIFE SITUATION

♬ original sound - sydney jo

Természetesen a tűzoltók – csakúgy, mint a TikTok közönsége – kíváncsi volt arra, hogy Jo miért szorult bele a székbe. A nő a BuzzFeednek elmondta:

Azt mondtam nekik, hogy egy főiskolai project volt, és mivel egy egyetemi negyedben élek, ezt el is hitték. Nem éreztem úgy, hogy el kéne nekik magyaráznom.

Jo ugyanis egy szexfétises videót készített azoknak, akiket ez a látvány izgat fel. Elmondása szerint kilenc éve készít ilyen videókat, és azok nagyon népszerűek is: a rajongók percenként majdnem két dollárt (580 forint) fizetnek azért, hogy megnézhessék, ahogy beszorul valahova, és onnan nagy szenvedések árán kiszabadítja magát.

Kapcsolódó
Megszólalt a nő, akit tűzoltók szabadítottak ki a bárpult és a lábtartó közül Újpesten
Feszítő-vágó eszközzel mentették ki szorult helyzetéből a Katasztrófavédelem munkatársai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik