Élet-Stílus

Élő adásban vesztek össze a namíbiai hírolvasók

„Csak üdvözölsz, és átadod a szót.”

Viszonylag ritkán olvashatunk érdekességeket a namíbiai televíziózásról – most azonban eljött ez a pillanat is, ugyanis két tévés élő adásban veszett össze, és a felvétel természetesen azonnal terjedni kezdett az interneten, ráadásul a világsajtóban is írnak az esetről.

A namíbiai közszolgálati csatorna, az NBC stúdiójában járunk, ahol az egyik hírolvasó, Elmarie Kapunda épp átadja a szót a sporthíreket prezentáló kollégájának, Jessica Kaimunak. Csak nem pont úgy, ahogy Jessica ezt várta.

Kapunda ugyanis még merészelt egy mondatot mondani, miután felvezette a sportos témát, Kaimu azonban ezen kiborult, és kollégája szavába vágott:

Nem, ezt nem csinálhatod! Csak üdvözölsz, és átadod a szót.

Mire Elmarie Kapunda meglepődve:

Jessica! Élő adásban vagyunk!

Aztán kínos csönd.

A CNN-nek megszólalt a tévétársaság szóvivője, aki elmondta: amit a nézők láttak és hallhattak, annak a színfalak mögött kellett volna történnie. A szóvivő szerint ugyanakkor szó sincs ellenségeskedésről: a két munkatárs között jó a viszony, másnap már élőben emlegették az esetet, és jót nevettek rajta. Mindenesetre a két tévésnek továbbképzésen kell majd részt vennie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik