Élet-Stílus

Tonhalfutár-Prémium halkonzervek (x)

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb étele az éttermek étlapjain is egyre gyakrabban megtalálható a finom és egészséges tonhalsaláta. Nem szereted a halat? Ne aggódj, sajnos a bevásárlások alkalmával a tonhalnál sokszor még a halkedvelők sem jutnak tovább. Mindkét csoportnál lehet az a magyarázat, hogy talán még nem kóstoltátok a megfelelő minőséget?

Erre a kérdésre válasz lehet a www.tonhalfutar.hu oldal sikere. Itt nem csak a rendszeres halfogyasztók, hanem azok is megtalálják a megfelelő ételeket, akik eddig messzire elkerülték a halkészítményeket. A kontinens legjobb, premium halkészítményeit hozták el nekünk. Ezeknél a készítményeknél fontos a halászat helye, módszere, a feldolgozás és tárolás módja, valamint az egyedi fűszerezés és a csomagolás. Az elmúlt évtizedekben megszokott halkonzervválasztékon túl is van élet. Szuper, sokszínű kulináris kaland ez, úgy, hogy akár 24 órán belül és nemsokára már akár 4-8 órán belül megkaphatjuk a webáruházban megrendelt csomagot.

Fontos a mértékletesség, hiszen az egyik legegészségesebb és fehérjedúsabb étel a hal, azonban a nagyobb méretű ragadozóhalakból ne fogyassz hetente 2-3 adagnál többet. A receptek, a márkák bemutatása, a tápanyagok részletezése, valamint a videók mellett erre és még sok más részletes információra is szert tehettek a TONHALFUTÁR weboldalán.

Kedvenced a tonhalsaláta, vagy a filézett (bőr és szálkanélküli !) szardínia, esetleg a narancsos-fahéjas tonhalfilé, vagy a rája, talán a húzott (pulled) lazac, vagy a tavasszal halászott szardella? A TONHALFUTÁR-nál közel 200 féle többnyire tradícionálisan elkészített, egyedi ízvilágú és megjelenésű mediterrán és skandináv prémiuim halkonzerv közül lehet válogatni. Persze az is nagyon menő, ha a szokásos szalámi, sajt kombináció helyett akár BIO tonhal, makréla, vagy szardínia pástétommal megkent kenyeret szolgálsz fel a vendégeidnek!

Nem kell tehát többé kompromisszumot kötnöd, mert az olasz, spanyol, portugál és dán kikötők ízvilága most már csak néhány kattintásra van tőled!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik