Élet-Stílus

Vérmérgezést kapott a fiatal nő, akit ikertestvére mentett ki egy krokodil fogai közül

Vi Vien Lee / Gettyimages
Vi Vien Lee / Gettyimages
Testvére a krokodilt ütlegelve mentette meg az életét.

Vérmérgezést kapott a 28 éves Melissa Laurie, akit mesterséges kómában tartanak egy mexikói kórházban, miután rátámadt egy krokodil, és ikertestvére, Georgia kimentette a ragadozó szájából – írta a BBC. A brit közszolgálati adónak erről az ikerpár nővére, Hanah számolt be. A nő elmondása szerint Melissa „még mindig nagyon súlyos” állapotban van, és családja egyelőre még nem nyugodott meg.

A nő elmondása szerint a Melissa hasán és lábain lévő, krokodilharapások okozta sebek elfertőződtek, és szepszis alakult ki nála. Hanah Laurie közölte azt is, hogy húga tüdejében sok vizet, növényeket és egyéb dolgokat találtak, amik akkor kerültek oda, amikor a krokodil lerántotta a mélybe.

Az eset akkor történt, amikor a Manialtepec lagúnában úszkáltak a testvérével, Georgiával, egy esti csónaktúra során, a közös nyaralásukon. Amikor a krokodil hirtelen a mélybe rántotta Melissát, a tapasztalt búvár és életmentő Georgia azonnal a víz alá bukott és keresni kezdte.

Percekig tartott, amíg rátalált a vízben arccal lefelé lebegő nővérére. Megragadta, majd elkezdett egy csónak felé evickélni vele, ám ekkor a krokodil ismét rájuk támadt, és megragadta Melissát.

Georgia felvette a harcot a félelmetes hüllővel, többször is megütötte a fejét, mire elengedte Melissát és elúszott.

Mindkét lány komoly sérüléseket szenvedett a támadásban, de Georgiát már kiengedték a kórházból, miután ellátták sérüléseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik