Élet-Stílus

Fogadjunk, hogy ön is rosszul használja az étolajos palackot

Tafilah Md Yusof / EyeEm / Getty Images
Tafilah Md Yusof / EyeEm / Getty Images
Aki valaha használt már étolajat tudja, hogy amikor felbont egy friss palackot, a kupak alól el kell távolítani egy biztonsági zárófedőt. Ha önnek is első dolga, hogy az eltávolított részt aztán ki is dobja, rosszul csinálja.

„Az a fantasztikus a TikTokban, hogy rengeteg olyan dolgot tanulhatok meg róla, amiről korábban fogalmam sem volt” – írja egy chaldomom nevű felhasználó, stílszerűen egy TikTok-videóban. A hatgyermekes anya aztán megmutatja, mire jó az a biztonsági zárófedő, amit a frissen felbontott étolajos palackokról kell eltávolítani – írja az UniLad című brit bulvárportál.

A videón látható módszer alkalmazása óriási segítség, ha  valamit nem bő olajban akarunk kisütni, hanem csak néhány cseppre van szükség, például a főzővízbe, hogy ne ragadjanak össze a tészták.

A videót néhány nap alatt, közel 12 milliószor nézték meg, és több ezren írtak mellé hozzászólást. Többségében olyanokat, hogy „ezt miért nem tudtam előbb”, vagy „erre miért nem jöttem rá magamtól”.

@chaldomom

##tiktokideas ##learnedfromtiktok

♬ The Git Up - Blanco Brown

A TikToknak köszönhetően valóban sok érdekességet tanulhattunk meg az utóbbi időben, például, hogy hogyan kell helyesen használni a ruhacsipeszeket, vagy hogyan lehet könnyen letakarítani a koszos sütőrácsot. Egy nő pedig megmutatta, mi történik, ha bóraxos vízben mossa ki a férje paplanját.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik