Élet-Stílus

Lelőtte a manikűrszalon tulajdonosát egy texasi nő, mert drágállotta az árakat

Google Street View
Google Street View
Halálos fegyverrel elkövetett súlyos testi sértés vádjával tartóztattak le egy 21 éves nőt június 3-án a texasi Houstonban. A nőnek nem tetszett a számla végösszege a manikűrösnél, ezért lelőtte az üzlet tulajdonosát.

Joana Vara és a 20 éves húga együtt mentek el a houstoni Katy Nails manikűr-pedikűr szalonba június 3-án csütörtökön. A két nő drágállotta a szalon árait, ezért alkudozni, majd vitatkozni kezdtek a tulajdonossal – írja az NBC News.

Vara kiviharzott az üzletből, de a húga ottmaradt és tovább vitatkozott a 42 éves, ázsiai származású férfivel. Mire Vara néhány perc múlva visszatért a húgáért a vita tettlegességig fajult. A tulajdonos megpróbálta kilökni a nővéreket az üzletéből, mire Vara egy pisztollyal meglőtte a férfit. A két nő ezek után elmenekült a helyszínről.

Az ázsiai származású üzlettulajdonost kritikus, de stabil állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Mivel Vara a felfordulásban a szalonban felejtette a telefonját, a rendőrök könnyen azonosították és elfogták az elkövetőt.

Joana Vara előzetes letartóztatásba került, az óvadékát 60 ezer dollárban (kb. 17 millió forintban) állapította meg a bíróság. A húgát is letartóztatták, amiért menekült a rendőrök elől, de a lövöldözéssel kapcsolatban nem emeltek ellene vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik