Élet-Stílus

Így borít fel egy autót a kotrógépével egy dühös farmer

A videón az is látszik, hogy a pórul járt autós úgy gondolta, puszta kézzel is képes lesz megállítani a munkagéppel bosszút álló gazdát.

A látványos balhét egy Elliott Johnson nevű felhasználó osztotta meg Snapchaten, egy Charlie Finnerty nevű felhasználó pedig Facebookon. Utóbbi videója már több, mint egymillió megtekintésnél jár a vasárnapi feltöltése óta. A szombati összeütközés történetének részletei egyelőre nem teljesen tiszták. Ahogy az sem, hogy a videó megosztóinak mi köze van az egészhez.

A Daily Mail azt írja, hogy az eset az angliai Durham megye Barnard Castle nevű településének az egyik farmján történt, amit egy Robert Hooper nevű férfi tart fenn – feltételezhezően ő vezette a kotrógépet.

A lapnak egy névtelen forrás azt mesélte, hogy az incidens nem itt kezdődött: a videón félmeztelenül őrjöngő, a farm bejáratánál illetéktelenül leparkoló férfit a gazda például többször is megkérte előtte, hogy parkoljon el onnan, amire a félmeztelen férfi nem volt hajlandó.

Ráadásul ennél több konfliktus is volt. A farmert közvetve ismerő tejesgazda, Mark Nicholson pedig azt közölte a Maillel, hogy nem ez volt az első eset. Szerinte a videón azt lehet látni, ahogy a farmernél elszakadt a cérna az elhúzódó konfliktusok után.

Sok minden hozzátartozik ehhez a történethez, ő egy kollégám barátja, akit az őrületbe kergettek: tüzeket raktak, falakat döntöttek fel a farmon, csak hogy megemlítsek néhány dolgot. Nem mondom, hogy helyesen cselekedett, de ők szakították el nála a cérnát

– fogalmazott a Nicholson.

A helyi rendőrséghez szombat délután 5 óra 45 perckor érkezett bejelentés az incidensről a lapnak nyilatkozó szóvivő szerint. A hatóságok ezután rögtön a helyszínre mentek, de a nyomozás az ügyben még nem ért véget, és egyik érintettet sem tartóztatták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik