Élet-Stílus

Elrabolt, majd erőszakkal akart OnlyFansre regisztráltatni egy nőt, hogy a tartalmaiból pénzt csinálhasson

Nina Marsiglio / EyeEm / Getty Images (illusztráció)
Nina Marsiglio / EyeEm / Getty Images (illusztráció)
Az áldozat a floridai Demarko Spears nélkül ment el egy sztriptízbárba, amitől a férfi annyira bekattant, hogy a rendőrök szerint kamera előtti hármas szexre akarta kényszeríteni a nőt, ezért letartóztatták.

Clearwater rendőrsége azzal vádolja a 30 éves Demarko Spearst, hogy elrabolt és megvert egy nőt, akit aztán további erőszakkal próbált rávenni arra, hogy vele és egy másik nővel hármasban szexeljenek kamera előtt. A férfi az erotikus tartalmak előállítóit és rajongóit közvetlenül összekötő OnlyFans nevű alkalmazásra akarta feltöltetni ezt az el nem készült videót az áldozatával, akit arra is kényszeríteni akart, hogy regisztráljon az alkalmazásra – közölte a tampai Fox 13.

A gyanú szerint május 19-én Spears Snapchaten kiszúrta, hogy az áldozata nélküle van egy sztriptízbárban, akit aztán egész éjjel hívogatott (a beszámoló alapján összesen több, mint száz alkalommal).

Az áldozat másnap reggel hétkor hívta vissza, de a beszélgetés akkora veszekedésbe torkollt, hogy a férfi rögtön kocsiba ült, és az áldozat házához hajtott. Amikor a nő beszállt Spears kocsijába, a férfi egy hatalmas pofonnal üdvözölte, majd azzal is megfenyegette: ellehetetleníti, hogy az áldozat a hivatalos látogatási időben felkereshesse a saját gyerekét.

Spears ezután órákig nem hagyta, hogy a nő kiszálljon az autójából, és órákig kocsikázott vele. Közben rá akarta venni, hogy vágjanak bele az OnlyFans használatába,

de úgy, hogy minden bevételét leadja a férfinek.

Ezt annyira komolyan gondolta Spears, hogy nemcsak az OnlyFans-videók jövőbeli bevételeit akarta elvenni tőle, hanem az összes pénzt is, ami az áldozatnál volt, és azt a csekket is, amit a nő fizetésként kapott korábban. A csekk beváltása után az áldozat megpróbált megszökni, de a férfi betuszkolta a kocsijába.

Végül megálltak egy szupermarket parkolójában, ahol az áldozatnak sikerült visszaszereznie a telefonját, és elszaladni a kocsiból. A nőnek menekülés közben segélyhívást indított, de Spears elkapta, és leszorította a földre, majd a telefonját és a személyi okmányait is elvette, mielőtt a rendőröktől tartva kereket oldott volna.

A szabadságáért (és a telefonjáért) folytatott harcban az áldozat a térdeit és a bal karját is lehorzsolta. Spearst pedig másnap letartóztatták. Zsarolással, rablással, nagy értékű lopással, az áldozat jogtalan bebörtönzésével és egy tanú manipulálásával vádolják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik