Élet-Stílus

Tóth Gabi: Soha nem hittem volna, hogy valaha megpuszilom a gyerekem száját

TV2
TV2
Ő sem tartja természetesnek.

Az énekesnő új blogbejegyzésében részletezi, hogy mi mindent csinál másként a gyereknevelésben, mint ahogyan azt korábban elképzelte. Bevallotta, hogy néha kicsúszik a száján egy-egy káromkodás és másfél éves lánya, Hannaróza túró rudit is ehet, sőt mesét is nézhet telefonon.

Tóth Gabi arról is írt, hogy bár ő sem tartja természetesnek, hogy a szülők szájra puszit adjanak gyereküknek, rendszeresen megteszi.

Amit viszont soha, de tényleg soha nem hittem volna, hogy valaha megpuszilom a gyerekem száját. Szinte hallom, ahogy most sokan felszisszennek… „Jézus Mária, a tóthgabi szájoncsókoljaagyerekét! Pfúúúj, hogyan tehet ilyet?” Onnan tudom, hogy most sokan közületek így reagálnak, mert én is pont így reagáltam régen. És higgyétek el, most sem tartom természetesnek, és szinte biztos, hogy csak ebben az életszakaszában történik ez, de most határozottan megtörténik, mert nem tudom megállni. Szóval, vessetek meg, ítéljetek el, de nem tagadom, meg szoktam puszilni a gyerekem száját is… és mindenét is…

– olvasható a blogban.

Kapcsolódó
Tóth Gabi megmutatta a kislányát
Annak ellenére, hogy tavaly nyáron kijelentették, többet nem teszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik