Élet-Stílus

Lefejezős tortát kért a születésnapjára egy hatéves kislány

Edmund Kingsley / Twitter
Edmund Kingsley / Twitter
Egy karácsony előtti kirándulás, és a koronavírus-járvány miatt távoktatásban töltött hónapok indították be a brit kislány fantáziáját.

Amikor Edmund Kingsley és a felesége, Anna Morrissey megkérdezték a hatodik születésnapjára készülő kislányukat, hogy milyen tortát szeretne, mindenre számítottak csak arra nem, amit a gyerek mondott nekik – írja a BuzzFeed.

A barátomnak unikornisos tortája lesz, de amit én igazán szeretnék, az VIII. Henrik, amint kivégezteti Boleyn Annát, és I. Erzsébet nézi.

A szülők megdöbbentek, de teljesítették a kislány kérését, Kingsley pedig a Twitteren osztott meg egy fotót a történelmi témájú tortáról. A férfi azt írta, a kislánya fura kérése valószínűleg egy karácsony előtti kirándulásnak és a távoktatásban töltött hónapoknak köszönhető.

A család a téli szünetben Hampton Courtba látogatott, ahol korcsolyázás közben a kislány sokat kérdezgetett a palota egykori lakóiról, az apja pedig készségesen mesélt neki a szörnyű, kövér királyról, akinek hat felesége volt, akik közül kettőt lefejeztetett. A kislány fantáziáját izgatta a történet, amiről nem sokkal később még többet tudott meg.

Amikor a koronavírus-járvány miatt tavasszal bezárták a brit iskolákat, a kislány sokat nézte a CBBC gyerekeknek szánt, vicces Horrible Histories című történelmi sorozatát, ami tovább fokozta az érdeklődését a Tudorok iránt. Ezek után nem is annyira meglepő, hogy a kislány az unikornisok helyett egy lefejezést kért a tortájára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik