Élet-Stílus

Szívrohamot kapott a munkahelyén egy 20 éves sztriptíztáncosnő

Briatney Portillo / Instagram
Briatney Portillo / Instagram
Közvetlenül az sztriptízelőadása előtt, egy éjszakai klubban kapott szívrohamot egy 20 éves OnlyFans-modell. Briatney Portillo egy TikTokon terjedő fitneszmódszer alkalmazása miatt lett rosszul.

A floridai Briatney Portillo egy a közösségi portálokon, főleg a TikTokon terjedő őrület a „dry scooping (száraz kanalazás)” miatt lett rosszul – írja a BuzzFeed.

A dry scooping a közösségi média korszakának egyik legkorábbi őrületére, a fahéjkihívásra hasonlít. Annak a lényege az volt, hogy emberek megpróbáltak kamera előtt megenni egy evőkanálnyi őrölt fahéjat. Ez két dolog miatt lehetetlen: egyrészt, mert a fahéj csípős, másrészt, mert annyira finomra őrölik, hogy amint az ember a szájába veszi a kanalat, a fahéjpor behatol a légutakba, és köhögőrohamot okoz.

A dry scooping ugyanez, csak fajhéj helyett az emberek egy evőkanálnyi, edzés előtti fehérjeport próbálnak leküzdeni.

@mkaaaybabee

♬ original sound - Mkayvlogz

A fehérjepor nem csíp, de szintén nagyon porózus. Az őrület terjesztői szerint, ha valaki szárazon, csak egy-két korty vízzel veszi be, akkor sokkal hatékonyabban hasznosítja a szervezet.

Portillo egy TikTok-videóban elmesélte, hogy ő kipróbálta a módszert, majd néhány óra múlva egy kórházban találta magát.

@brivtny

#fypシ

♬ Be A Clown - ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪𖥔꒷

A 20 éves nő edzés előtt fél órával evett meg egy kanál fitneszport, majd elment a konditerembe. Nem érezte jól magát, bizsergett az egész teste, de egy google-keresés megnyugtatta, hogy ez normális mellékhatás. Edzés közben enyhe fájdalmat érzett a mellkasában és mintha súly nehezedett volna rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bri (@brivtny) által megosztott bejegyzés


Mivel edzés után elmúltak a tünetei, megnyugodott és elment dolgozni egy sztriptízbárba. Az öltözőben aztán ismét rosszul lett, sokkal erősebben fájt a mellkasa, a fájdalom átsugárzott a hátába és a bal karjába. Bár bikiniben volt egy hűvös helyiségben, folyt róla az izzadtság.

Portillót kórházba szállították, ahol megdöbbentek, hogy a fiatal kora ellenére szívrohama van. A modellt csak egy éjszakára tartották bent, majd elengedték. Azt mondták NSTEMI-je, vagyis nem ST elevációs miokardiális infarktusa volt. Azt mondták pár napig ne menjen edzeni, hanyagolja a kávét és az edzés előtti szereket, a pulzusát pedig figyelje folyamatosan egy okosórával, vagy egy okoskartővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik