Élet-Stílus

Éleszd Fel A Szikrád – újra jó érzéssel tölt el az ORBIT® új reklámkampánya (x)

Éleszd Fel A Szikrád címmel új kampányt indított a Mars vezető rágógumi márkájának, az ORBIT®-nak. A túlzó és egyben szórakoztató videóban az emberek a napi rutinhoz való visszatérést ünneplik, már a járványügyi korlátozások feloldása után.

A tökéletes alapanyag ahhoz, hogy a lezárások ideje után visszanyerhessük a lelkesedésünket és önbizalmunkat, egy olyan termék, ami végigkíséri a napunkat, velünk tart minden teendőnk során, és amelytől frissek és energikusak maradunk – ez pedig nem más, mint az ORBIT® rágógumi.

Miközben az emberek vágynak a normálishoz való biztonságos visszatérésre, a valóság könnyedebb oldalát szemlélni mindig szórakoztató – ahogyan ezt a kampány nagy sikerrel mutatja be. A már távolságtartás nélküli világ izgalmát egy egész sor olyan helyzettel festi le, amelyben a többi között az online munkamegbeszélések visszaszorulása, a nyílt csókolózás az utcán, és a reggeli munkába való utazás visszatérésének izgalma is megjelenik. Mindannyiunk számára ismerős lehet a WC papírt tartó férfi, a fáradt anyuka, aki otthonról próbál dolgozni, vagy a pizzás dobozok mögül feltámadó lány képe – csak hogy egy párat említsünk a világjárvány által előidézett szituációk közül. A kampány azt mutatja be, hogyan adja vissza az ORBIT® rágógumi az emberek bizalmát a különböző élethelyzetekben.

Az ORBIT® kampány, amely eredetileg Nagy-Britanniában készült és ott is mutatták be először, nagy sikert ért el, hiszen humorosan mutatja be, milyen érzés lesz majd visszatérni az általunk ismert világba. A magyarországi megjelenése arra biztat minket, hogy egy nehéz év után izgatottan tekintsünk előre a jóval energikusabb 2021-re.

Orbit

A világjárvány hatása az emberek lelki világára már jól ismert. Éppen ezért a Mars célja, hogy ezzel az optimista üzenettel, egy ismert márkáján keresztül járuljon hozzá ahhoz, hogy az emberek visszanyerjék a bizalmat önmagukban, a jövőben, és mindabban a jóban, amit ez hozhat nekik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik